Loop jij ook met bepaalde emotionele, lichamelijke of mentale vraagstukken rond?

Sta je open voor deze zachte ondersteunende werking van essentiële oliën en supplementen?

Wil jij graag een extra steuntje in de rug, dan kan deze wellness scan voor jou een waardevolle bijdrage zijn.

Zyto-scan

De ZYTO balance scan meet de schommeling in de elektrische geleiding van de huid en scant je lichaam op meer dan 190 verschillende energiepunten, ook wel biomarkers genoemd. Deze worden weergegeven in of rondom een cirkel met rode en groene puntjes. Het midden van de cirkel is je kern, zoals je zou moeten zijn.

Het zou natuurlijk ideaal zijn als ze allemaal binnen de grenzen vallen en groen zijn, maar dat gebeurt maar zelden. Vaak worden er rode puntjes weergegeven buiten de buitenste cirkel, deze geven aan wat er in jouw lichaam uit balans is en aandacht nodig heeft. Hoe meer de puntjes naar het midden van de cirkel staan, hoe meer je bij je kern bent en beter in balans bent.

De uitslag van de Zyto balance scan kan betrekking hebben op het fysieke, emotionele en/of spirituele vlak. Het kan daarom wel eens voorkomen dat je je niet herkent in de uitslag van de scan, of dat het niet overeenkomt met de klachten. Dit heeft vaak heeft te maken met het feit dat je eerst op emotioneel gebied iets zou moeten aanpakken. Bij een vervolgscan is de kans groot dat je steeds meer in de buurt komt van je klachten. Vergelijk het met een uit pellen, die ook uit verschillende laagjes bestaat.

Het kan wel eens voorkomen dat er meerdere oliën uit de scan komen, ook oliën waar maar 1 of 2 markers van uit balans zijn. Het is echter ontzettend belangrijk om alle aanbevolen oliën te gebruiken omdat ze elkaar aanvullen en ondersteunen, je pakt zo de hele disbalans aan. De bovenste geeft vaak het globale beeld van de behoefte. De andere oliën spelen daarin allemaal een rol om deze behoefte aan te vullen.

Vier belangrijke lichaamssystemen

De ZYTO balance scan geeft je ook info over 4 belangrijke lichaamssystemen en inzicht over je levensstijl. Als 1 of meerdere van deze lichaamssystemen niet in balans zijn, beïnvloedt dit ook andere systemen.

  • Je ontgiftingssysteem
  • Je spijsverteringssysteem
  • Je hormonaal/endocrien systeem
  • Je immuunsysteem

De scan geeft je meer info over

Voeding

Vochthuishouding

Ontstekingen

Mentale & emotionele stress

Slaap

Stress door chemicaliën

Deze wellness scan is geschikt voor jong en oud, zwangere vrouwen en kinderen.

Het is aan te bevelen om minstens een maand met de oliën uit de uitslag aan de slag te gaan. Ik stuur je een uitgebreide beschrijving via de mail, uitleg van betreffende olie, en uitleg hoe en waar te gebruiken. Aan jou de keuze om dan voor een vervolgscan terug te komen.

Disclaimer: De Zyto balance stelt geen diagnose, maar kan als ondersteunend alternatief gebruikt worden. We zijn geen arts en stellen dan ook geen diagnose. We geven geen medisch advies en schrijven ook geen medicatie voor.  Bij medische klachten of gebruik van medicatie raden we dan ook altijd aan om eerst een arts te raadplegen voordat je de oliën van Young Living gaat gebruiken. De oliën van Young Living zijn veilig om te gebruiken, maar het is altijd verstandig om bij medische klachten dit in overleg te doen.

Bel voor een afspraak

+32 485 762753

WhatsApp

Je kan mij je voorkeur van dag en datum doorsturen.

Of vraag hier je afspraak aan