Young Living

Waarom kiezen voor Young Living?

Waarom kiezen voor Young Living?

In 1994 richtte Mary en Gary Young het bedrijf Young Living op in de US. Een droom die in vervulling ging om de kennis en de kracht van essentiële oliën met zoveel mogelijk mensen over heel de wereld te delen. Gary zelf heeft heel de wereld mogen rondreizen en zijn kennis van het plantenrijk heeft ertoe bijgedragen tot het creëren van vele prachtige melanges aan essentiële oliën.

Young Living levert de allerhoogste standaard aan essentiële oliën die niet te evenaren zijn door andere. Het “Seed to seal” logo staat voor een garantie en belofte om de zuiverste essentiële oliën te leveren aan hun klanten, partners en boerderijen.

Young Living heeft alles zelf in handen. De zaadjes worden niet genetisch gemanipuleerd. De gronden worden eerst volledig geïnspecteerd of deze vrij zijn van schadelijke stoffen en zullen ook altijd volledig vrij in de natuur liggen. Er komt gedurende het hele proces geen chemicaliën te pas. Het onkruid op de velden wordt zelfs met de hand gewied.

Er is enorm geïnvesteerd in moderne labo’s waar elk product vele testen ondergaat om de volledige zuiverheid te kunnen garanderen. Wanneer een product niet aan de standaard voldoet, wordt het niet in de handel aangeboden. Tenslotte wordt alles ook nog eens door derde partijen gecontroleerd.

Ooit afgevraagd?

Heb jij jezelf ooit afgevraagd wanneer je een flesje essentiële olie aankocht, vanwaar dit vandaan kwam?

Wel, bij Young Living kan je de boerderijen en partnerboerderijen gaan bezoeken. Zowel in Europa als over heel de wereld zijn er verschillende. Je bent er van harte welkom. Ze zijn enorm transparant en laten je heel het proces zien. Je wordt zelfs uitgenodigd om mee op het veld te gaan. Mensen die de boerderijen gezien hebben, zeggen allemaal dat je dan nog meer respect krijgt voor wat er in dat flesje zit.

En daarom heb ik bewust gekozen om brandpartner van Young Living te worden. Zij leveren 100 % pure essentiële oliën en producten en bij mij kan je terecht voor een goede uitleg, support en ondersteuning.

Waarom kies je dus voor
de essentiële oliën van Young Living?

100% pure, essentiële oliën van de hoogste kwaliteit

Seed to Seal-garantie

Je kan de boerderijen gaan bezoeken en ontdekken vanwaar de essentiële olie komt

Reeds 27 jaar wereldleider nummer 1 in essentiële oliën en producten

Blijvende opvolging en informatie