Startersbundle

n

Gepubliceerd op

01/10/2022

Geschreven door

Christel van Loon

Wanneer je nog niet vertrouwd bent met aromatherapie, dan is de startersbundle de ideale wellnessbox om mee te beginnen.

Wellnessbox

Young Living heeft een fantastische wellnessbox samengesteld voor mensen die nog niet vertrouwd zijn met aromatherapie. Allereerst mag je een keuze maken tussen twee diffusers namelijk de dew drop diffuser of de dessert mist diffuser. De allerbeste manier om met aromatherapie in huis te beginnen is om een diffuser in je leefruimte te plaatsen. Hierdoor gaat heel je gezin er voordeel uithalen. In de diffuser zit een bakje dat je met water vult en daar voeg je enkele druppels essentiële oliën aan toe. Het voordeel van een diffuser is dat het water op een heel fijne manier wordt verneveld in de lucht en het wordt niet opgewarmd waardoor de kwaliteit van de essentiële olie volledig wordt bewaard. Daarnaast werkt een diffuser ook als luchtbevochtiger. Op de meeste diffusers zitten ook verschillende lichtstanden op zodat jij kan kiezen op welke kleur je het graag zet.https://christelvanloon.be/premium-startersbundle/

                                                         

Dessert mist diffuser                                                                                                      Dew drop diffuser

Essentiële oliën

Wat zijn nu precies essentiële oliën ? Stel je een grote kom met water voor en daar wordt allerlei planten-en bloemenmateriaal aan toegevoegd. Men gaat deze kom verwarmen en hieruit ontstaat een damp. Bij afkoeling wordt deze damp opgevangen in een kom waarbij je een laag olie op het water ziet drijven. Dat is de pure essentie van het planten-en bloemenmateriaal. Young Living besteed heel veel aandacht aan de juiste temperatuur, tijd en druk om door stoomdestillatie 100 % zuivere essentiële olie te bekomen. Deze kwaliteit wordt dan ook gegarandeerd door het ‘ Seed to seal ‘ label. Maar welke essentiële oliën kies je nu als je met aromatherapie wil starten ? Wel, daar heeft Young Living een fantastische keuze in gemaakt en heeft twaalf flesjes essentiële oliën in deze wellnessbox gestopt waarmee je thuis echt aan de slag mee kan gaan. Ik geef je hieronder een overzicht van welke essentiële oliën er in deze wellnessbox zitten.

Lavender of lavendel

Lavendel doet je onmiddelijk wegdromen bij provenciaalse lavendelvelden in Frankrijk. Het is een essentiële olie die je werkelijk in huis mag hebben. De grondlegger van de moderne aromatherapie, René-Maurice Gattefossé, een Franse apotheker uit het begin van de twintigste eeuw, ontdekte de kalmerende en verfrissende eigenschappen van lavendelolie toe hij deze op een wond aanbracht. Ook een zalige olie om bij te gaan slapen.

Lemon of citroen

Citroen kan je vergelijken als zonneschijn in een flesje. Een frisse en energieke geur in je diffuser. De oude Egyptenaren en Romeinen gebruikten citroenolie voor diverse gezondheidsdoeleinden.

Peppermint of pepermunt

Voel je een dipje in de loop van de dag ? Dan is pepermunt ideaal om in je diffuser te doen. Het geeft je onmiddelijk een frisse, energiek en motiverend duwtje in de rug. Ook heerlijk om deze geur in te ademen als je aan het sporten bent.

Frankincense of wierook

Een zeer fijne essentiële olie om tot rust te komen. Ideaal om te gebruiken bij meditatie of yoga. Daarnaast vind je frankincense ook als bestanddeel terug bij anti-rimpelcrémes dus ideaal om bij je huidverzorging te gebruiken.

Copaïba

Copaïba is een essentiële olie die niet wordt verkregen door stoomdestillatie maar door het aftappen van hars van de boom. Het is een warme, houtachtige geur die fijn te gebruiken is bij massage en wanneer je deze samen met andere essentiële oliën gebruikt, geeft deze een versterkend effect.

Di-Gize

Di-Gize® is een melange van dragon, gember, pepermunt, jeneverbes, citroengras, anijs en patchoeli en heeft een kruidige, exotische geur. Een mooie olie die je kan helpen om je buik te ondersteunen.

Panaway

Panaway heeft een bekende geur en is een melange van wintergroen, strobloem en pepermunt. Ideaal te gebruiken in combinatie met een basisdraagolie zoals zoete amandelolie of de V6 olie van Young living voor-en na het sporten.

R.C.

R.C. is een melange van drie soorten eucalyptus, spar en cipres. Een verwennerij voor je zintuigen en een mooie ondersteuning voor je ademhaling.

Purification

Dit is een melange van zes etherische oliën, perfect voor het elimineren van vervelende geurtjes. Citronella, citroengras, lavandin, rozemarijn, mirte en teatree geven deze melange een schone, frisse geur.

Thieves

Deze kruidige, warme melange is perfect voor tijdens de koude wintermaanden. De melange bevat vijf krachtige planten en kruiden; kruidnagel, eucalyptus, citroen, kaneel en rozemarijn. Deze melange is ontstaan uit een legende van vier Franse dieven die een unieke melange samenstelden om zicht te beschermen. Young Living heeft naast de essentiële olie thieves ook een hele productenlijn thieves op de markt gebracht.

Stress away

Persoonlijk is deze blend één van mijn lievelingsolietjes. Deze melange heb ik uitgetest bij mijn jongste zoon toen hij zijn rijexamen moest afleggen en ik moet zeggen dat ik mijn zoon nog nooit zo rustig en beheerst heb zien rijden. Uiteraard was hij ook geslaagd ! Deze melange bevat heerlijke geuren van limoen, vanille, copaïba en lavendel. Ideaal voor stressvolle en drukke momenten.

Orange plus

Young living heeft een volledig pluslijn waarbij de essentiële oliën wettelijk goedgekeurd zijn voor inname. Je herkent deze flesjes aan een wit etiket en een plusje. Eén van mijn favoriete plusolietjes is de orange plus. Voeg 1-2 druppeltjes orange plus aan je water en geloof me, je gaat water lekker vinden om te drinken.

Ningxia Red

In de wellnessbox vind je ook twee zakjes van 60ml Ningxia Red. Leg deze zakjes in de koelkast. Zo kan je al onmiddelijk uittesten wat een heerlijke drank dit is. Je kan het puur drinken of je kan het vermengen met water en daar nog een druppeltje citroen of sinaasappel bij doen. Deze drank bevat de wolfsbes of goijbes genaamd wat enorm rijk is aan vitaminen en mineralen.

Daarnaast vind je ook nog tien miniflesjes zodat je zelf je eigen melanges kan maken. Er zitten ook kaartjes met uitleg bij. Daarnaast vind je ook twee rollers erin die je op een flesje kan zetten zodat je rechtstreeks op de huid kan rollen. Wel altijd het flesje essentiële olie verdunnen met een basisolie om irritatie van de huid te voorkomen.Je krijgt ook nog een prachtige, kleurrijke brochure en catalogus van Young Living erbij zodat je weet wat er nog allemaal te verkrijgen is.

Extra cadeautje van mij

Wanneer je de startersbundle bij mij besteld, krijg je van mij een extra cadeautje. De startersbundle ga je rechtstreeks van Young Living thuisgestuurd krijgen maar mijn cadeautje stuur ik jou apart. In dit verrassingspakket zit een mooi boekje waarin je alle uitleg van de essentiële oliën terugvindt zodat jij weet hoe je van start moet gaan. Daarnaast krijg je van mij een 5ml en een 10ml gevulde aromaroller met een basisolie en een blend die ik jou nog niet verklap. Deze rollers kan je overal mee naar toenemen en regelmatig op je polsen rollen. Tenslotte krijg je er ook nog een miniflesje thieves waterless hand purifier bij zodat je altijd en overal je handen kan ontsmetten met een heerlijke pepermuntgeur.

Regelmatig geef ik hier een webinar over of je kan op afspraak ook bij mij thuis komen in Hasselt om deze wellnessbox te ontdekken https://christelvanloon.be/contact/

 

 

 

 

 

 

Liefs,

Christel

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *