Schenk jezelf de Bijbelse oliën voor Kerstmis

n

Categorie

Gepubliceerd op

12/08/2022

Geschreven door

Christel van Loon

Wanneer je naar een uniek geschenk voor jezelf op zoek bent, dan zijn de Bijbelse oliën een ware balsem voor je ziel. Gebruik deze oliën vanaf 24 december en zet jezelf nieuwe doelstellingen.Tien Bijbelse oliën, van cypress ( Jesaja 44:14 ) tot de roos van Sharon ( Het hogelied Salomos 2;1 ). Geniet van de aardende geur van mirte en cederhout tot het volle, rijke boeket van mirre en wierook.

 

Deze Bijbelse oliën is een set van 10 oliën met een gouden etiket op de flesjes. Ze zijn veel sterker en zwaarder dan de gewone oliën. De frequentie van de oliën ligt veel hoger en is een ware schat voor jezelf.

Enkele tips:

. Bewaar de flesjes in de bijgevoegde doos.

. Gebruik de oliën vlak voor het slapen gaan.

. Wanneer je al de oliën hebt aangebracht, was je niet meer de handen of ga je niet meer in de douche. Laat de oliën gedurende de nacht inwerken.

. Begin met deze set op 24 december en stel jezelf een aantal nieuwe doelstellingen.

1. Aloes – koninklijk hawaïaanse sandelhout

Men gaat er vanuit dat de aloë die in de Bijbel wordt genoemd, geurig sandelhout zou kunnen zijn, een specerij die door de inwoners van het oude Palestina werd gebruikt. Maar er is ook sprake van Nikodemus, die in de nacht tot Jezus was gekomen en een mengeling van mirre en aloë meebracht. ( Johannes 19:39 )

Dit is een prachtige essentiële olie die zorgt voor de verbinding met je hogere zelf te versterken. De kundalini energie tussen wortel en het kroonchakra wordt hiermee gestimuleerd.

Hoe ga je met dit olietje te werk ? Maak het flesje open en ruik er eerst rustig aan. Breng een druppel in je linkerhand aan en ga met je rechter middelvinger in de olie en breng deze aan op je kroonchakra, dan op je derde oog ( tussen je wenkbrauwen ), op je keelchakra en als laatste op je hartchakra. Breng daarna nogmaals een druppel in je linkerhand, activeer het door met je rechterhand de olie drie keer uit te smeren meegaande met de klok. Hou dan beide handen als een kommetje voor je neus en adem drie keer rustig in en uit. Daarna druk je je dankbaarheid uit aan de olie.

2. Myrrhe – mirre

Deze olie vond men in de Bijbel terug waarin de olie werd gebruikt ter voorbereiding bij begrafenissen. Deze olie werd ook zeer gewaardeerd door David en Salomon.Het was ook één van de ingrediënten van de heilige Salbol. ” Ik heb mijn bed besprenkeld met mirre, aloë en kaneel. ( Spreuk 7:17 )

Deze olie gebruik je om zachter en flexibeler met je omgeving om te gaan.Je gaat zelf meer innerlijke vrede voelen.

Hoe gebruik je deze olie ? Ruik eerst aan de olie, daarna vermeng je de olie met een basisolie zoals V6 olie of zoete amandelolie en breng je aan in de nek en over heel de wervelkolom. Mirre is uit een hars gewonnen en vast van structuur. Stop hem in je broekzak zodat de olie terug vloeibaar wordt. Wanneer het dopje rond de olie vastzit, smeer je het beste wat lipbalsem om het dopje.

3.Weihrauch – frankincense of wierook

Het hebreeuwse woord voor weihrauch ‘ Levonah ‘ komt in de Bijbel wel tweeentwintig keer voor.

Wie is zij die als een rookgordijn tevoorschijn komt uit de woestijn en geparfumeerd is met myrrhe en wierook en allerlei kruiden … ( het hogelied van Salomos 3:6 )

Deze prachtige olie staat voor innerlijke wijsheid en zuiverheid. Breng een druppeltje, eventueel vermengd met een basisolie zoals zoete amandelolie of jojobaolie, aan in het gezicht en stel jezelf dan een persoonlijke vraag. Het antwoord zit reeds in je.

4. Rose of sharon – cistus

 

De cistus met haar wondermooie bloemen en delicate, honingachtige geur is de plant die ook bekend staat als ‘ Rose of Sharon ‘. ‘ Ich bin die Rose von Sharon und die lilie der Täler ” ( Lied van Solomon 2:1 )

Deze olie stelt je in staat om te verbinden met de eeuwige kennis en visioenen.

Hoe pas je deze olie toe ? Breng een druppel in je linkerhand en dep met je rechter middelvinger in de olie en breng aan op je derde oogchakra, je borst en je navel.

5. Zypresse – cypress

Deze olie werd verkregen uit de cipressboom waarvan het hout zo duurzaam is, dat de deuren van de Sint-Pietersbasiliek in Rome die hiervan gemaakt zijn, na 1200 jaar nog steeds geen teken van verval tonen.

‘ Hij hakt ceders om en neemt dennen en eiken en kiest tussen de bomen van het bos ‘. ( Jesaja 44:14 )

Deze olie gaat je helpen om los te laten en meer mee te gaan op de flow van het leven.Breng deze olie aan onder je linkerborst op de linkerkant van je buik. Dit is onze vrouwelijke kant.

6. Cederholz – cederhout

De machtige ceder van Libanon, leverde het geurige en duurzame hout voor de tempel van Salomo.

En hij sprak over de bomen, van de ceder die op de Libanon staat tot de hysop die op de muur groeit. ( 1 Koning 4:33 )

Deze olie moedigt je aan om standvastig te blijven op ons levenspad.

Hoe gebruikt je het ? Visualiseer wortels die uit de aarde komen en breng de olie aan onder je voeten en op je wervelkolom. Tevens kan je ook wat achter je oren smeren.

 

7.Ysop – hysop

 

In het jaar 1745 suggereerde een auteur 18 verschillende planten die in aanmerking kwamen voor de Bijbelse hysop, maar hoewel de exacte soort niet met zekerheid bekend was, werd er wel vermeld dat de plant zuiverende effecten had die bij vele zuiveringsrituelen werd gebruikt.

‘ Reinig me met hysop en ik zal rein zijn. Was me en ik zal witter dan sneeuw zijn. ‘ ( Psalm 51:7 )

Hysop is een ideale olie om ruimtes te zuiveren alsook jezelf te vergeven.Het kan druk en spanningen verminderen.

Breng de olie aan met een vette plantenolie op je borstkas en in je aura. Breng een druppel in je handen en beweeg je handen op een 20-30tal centimeter rondom je lichaam van boven naar beneden.

 

8.Myrte – mirte

Mirte takjes worden nog steeds gebruikt voor het Joods loofhuttenfeest.

‘ Ga de bergen in en verzamel takken van de olijfboom, van de mirte en van de palmboom om schuilplaatsen te maken ‘  ( Nehemiah 8:15 )

Deze olie ondersteunt je in het gevoel van verbondenheid en harmonie en helpt je meer over je ego te zetten.

Breng deze olie samen met een vette plantenolie aan op je hals, buik en nierstreek.

9. Onycha – Java wierook

Deze olie was ook een bestanddeel van de Heilige Salbols.

‘ En de Heer sprak tot Mozes; neem dit geurende kruid, Stakte en Onycha en Galban, deze geurende kruiden en zuivere wierook tot gelijke delen zullen ze zijn; ‘ ( Exodus 30:34 )

Laat je ondersteunen met deze olie door de wijsheid van je ziel. Je zal je vooral geborgen en beschermd voelen.

Breng een druppel aan in je linkerhand en ga met je rechtste middelvinger in de olie en breng aan op je kroonchakra, op je keelchakra, je hartchakra en tenslotte in je aura.

 

10. Cassia – kaneel

 

Cassie was één van de belangrijke ingrediënten van wierook die bij tempelrituelen werd gebruikt.

‘ Myrrhen, aloe en cassia zijn al je kleren, gemaakt uit ivoren paleizen verheugt het spelen van snaren je ‘  ( Psalm 45 :8 )

Cassie of kaneel is een zeer warme olie die door alle weerstand en blokkades brandt.

Vandaar dat je deze olie ook sterk moet verdunnen met een basisolie in een aromaroller.

Rol onder je voeten, breng je rechterhand onder je linkervoet en je linkerhand onder je rechtervoet en hou zo je beide voeten eventjes vast. Hierdoor balanceer je je wervelkolom.

Opgelet; zorg dat je niet met je handen aan je gezicht komt met deze olie !

 

NOOT: de Bijbelse teksten zijn letterlijk vertaald en vandaar niet altijd een correcte vertaling.

Deze bijbelse oliën werken enorm intensief op je in en brengen je prachtige inzichten. Zoals ik al zei, een puur geschenk voor jezelf.

Wens jij ook nog een set Bijbelse oliën te bestellen ? Profiteer dan nu van de aanbieding want deze maand kan je de set aankopen met 15% korting en kost deze 220 euro voor 10 flesjes van 5ml oliën.

Je kan mij een berichtje doen via info@christelvanloon.be

 

Ik wens jou veel plezier met deze wonderlijke Bijbelse oliën.

Liefs Christel

Liefs,

Christel

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *