Over Christel

Maak kennis met Christel van Loon

Christel is een levenslustige en positieve 50plusser

Op de eerste plaats is zij mama van twee fantastische jongens. Zij woont samen met haar twee jongens, haar britse korthaarpoes en adoptiehondje in het mooie Limburg.

In haar vrije tijd houdt ze van wandelen in de natuur en is ze een enorme boekenfan en gepassioneerde theeliefhebber. 

Young Living kwam op haar pad

Een tiental jaren geleden volgde Christel haar eerste opleiding in aromatherapie. In het najaar van 2019 kwam Young Living op haar pad en ze was op slag verliefd op deze bijzondere, essentiële oliën. Ze begon mensen te informeren en te ondersteunen en dit gaf mooie resultaten. Daardoor is Christel webinars, lezingen, infomomenten en D.I.Y. workshops beginnen geven.

Ondertussen heeft in haar huis een ware ‘ ditch & switch’ plaatsgevonden en zijn alle producten uit de supermarkt vervangen door natuurlijke producten van Young Living. Het is een puur geschenk voor Christel zelf, haar jongens en dieren. Deze natuurlijke levensstijl wenst ze iedereen toe.

Daarnaast is Christel ook een echte creatieve ondernemer

Onlangst heeft ze de AromaBlendBox met veel succes gelanceerd. Dit is een prachtige toolbox die je helpt bij het kiezen van de juiste essentiële oliën in je diffuser.

Het is Christel haar passie en missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met aromatherapie en een ondersteuning te geven op een zachte manier met essentiële oliën om lichaam en geest in balans te brengen.