Young Living

Natuurlijke levensstijl

Wist je dat

  • Wist je dat vrouwen gemiddeld met meer dan 515 chemicaliën per dag in contact komen? Voordat we gaan ontbijten hebben we gemiddeld daar al 80 van gebruikt. Producten voor het haar,gezicht, ons lichaam en de mond. En de dag moet dan nog beginnen!
  • Wist je dat baby’s geboren worden met een gemiddelde van 300 chemicaliën in hun bloed?
  • Wist je dat het gebruik van een huishoudspray gedurende 4x per week gelijk staat aan het effect van 1 pakje sigaretten roken per week gedurende 21 jaar op onze longen?
  • Wist je dat er in kant-en klaar voedsel kleurstoffen, bewaarmiddelen en synthetische smaakstoffen zitten?

Al deze stoffen waar we niet onmiddellijk van bewust zijn, hebben niet alleen een nadelig effect op ons milieu maar ook op ons lichaam. Gelukkig worden meer en meer mensen zich bewust hiervan en kiezen zij voor een natuurlijkere levensstijl met minder schadelijke stoffen. Doe mee met de “Ditch & switch “beweging. Ga eerst eens op onderzoek uit en maak eens een lijstje van welke producten jij allemaal in huis hebt. Bestudeer het etiket en als er al een doodskop op staat, weet je genoeg!

Moet je nu alles de deur uitgooien?

Nee hoor, ik ben absoluut tegen verspilling. Als een product op is, vervang je vanaf nu het door een natuurlijk product van Young Living. Zo ben jij 100 % zeker dat je natuurlijke producten gebruikt die goed zijn voor jou, je gezin en je huisdieren.

Ik begeleid je hier heel graag stap voor stap in.