Mijn dagelijkse skincare routines

Gepubliceerd op

01/21/2022

Geschreven door

Christel van Loon

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam daarom verdient het ook wel de aandacht en de juiste verzorging. Helaas heeft niet iedereen de tijd ervoor en besteed je je tijd graag aan andere dingen. Ik neem je mee op pad waarbij ik uitleg hoe ik mijn dagelijkse skincare routines uitvoer en je zal al snel merken dat dit niet veel tijd in beslag neemt. Young Living heeft fantastische gezichtsproducten die natuurlijke ingrediënten bevatten zodat je zeker mag zijn dat jij je huid het allerbeste biedt.

1. Mijn ochtendroutine

STAP 1

BLOOM by Young Living Brightening Cleanser is een gezichtsreiniger met natuurlijke ingrediënten. Dit onthult een stralende huid en maakt deze heerlijk zacht. BLOOM Brightening Cleanser bevat plumeria-extract, hyaluronzuur en pracaxi-olie; ingrediënten die de huid reinigen en hydrateren. De BLOOM by Young Living Brightening Skin Care Collection is ontwikkeld om doffe huid, die haar glans verloren heeft, opnieuw tot leven te brengen met natuurlijke ingrediënten. De producten in deze collectie bevatten de kracht van Sheerlumé Brightening Complex, dat de huid laat stralen en er mooi uitzien.

Ik begin mijn ochtendritueel door met een warm washandje door mijn gezicht te gaan. Ik droog de huid niet af en neem daarna een kleine hoeveelheid Cleanser ter grootte van een erwt in mijn hand en masseer dit op de vochtige huid. Daarna spoel ik alles af met koud water en dep de huid lichtjes droog.

STAP 2

De volgende stap voor mijn stralende huid is de BLOOM by Young Living Brightening essence. Deze lichtgevende essence met gel-textuur brengt vocht in de huid en verfijnt het uiterlijk en de textuur van de huid. De ethisch verkregen mica verlicht de huid onmiddellijk en geeft haar een stralende gloed. Deze formule herstelt de pH-balans van de huid en zorgt dat mijn huid er fris en stralend uitziet.

Eerst rol ik de fles Brightening essence tussen mijn handen zodat de ingrediënten zich vermengen. Dan breng ik een beetje essence aan op mijn handen en wrijf ik mijn handen over elkaar. Met een lichte druk breng ik beide handen aan op mijn gelaat, mijn hals en decolleté van binnen naar buiten toe.

STAP 3

Binnen de Chinese traditie wordt de kracht van de orchidee al lang geroemd, en vandaag de dag worden de bloemblaadjes gekoesterd om hun herstellende en beschermende eigenschappen. Met A•R•T Renewal Serum, heeft Young Living de bijzondere eigenschappen van de orchidee (Phalaenopsis amabilis) gecombineerd met de huid verbeterende voordelen van pure etherische oliën en andere natuurlijke plantaardige ingrediënten om een gezondheidsproduct als geen ander te maken. De eersteklas ingrediënten in deze unieke formule werken in harmonie om de huid diep te voeden, hydrateren en haar jeugd te herstellen, voor zekerheid en gezondheid die van binnen uitstraalt.

Ik gebruik 1 pompje van het A.R.T.serum en breng het zachtjes over heel mijn gezicht aan. Alleen al voor de exotische geur smelt je helemaal weg bij dit serum.

STAP 4

De BLOOM by Young Living Brightening met de kracht van Sheerlumé Brightening Complex, is doordrenkt met natuurlijke ingrediënten die het uiterlijk van de huid verhelderen en versterken. Het hydrateert de huid en dankzij de anti-oxidanten wordt toekomstige schade tot een minimum gebracht. BLOOM is geformuleerd met pilipulp-olie afkomstig van de boerderij en distilleerderij Happy Pili in de Filipijnen. De olie wordt volgens de Seed to Seal® -kwaliteitsstandaard geproduceerd. Pilipulp-olie komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en heeft verzorgende, hydraterende eigenschappen.

Ook hier gebruik ik een pompje van en breng dit op een zachte manier aan over mijn gelaat, hals en decolté.

En dat is alles wat ik s’morgens doe maar mijn huid voelt wel heerlijk aan !

2. Mijn avondroutine

STAP 1

De orange blossom gezichtsreiniger, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, is geschikt voor de gevoelige huid en verwijdert olie, vuil en make-up zonder de huid uit te drogen. Orange Blossom Facial Wash is hypoallergeen en geschikt voor alle huidtypes.

Ik maak mijn gezicht eerst vochtig met een warm washandje en breng daarna 1 pompje van de Orange blossom gezichtsreiniger aan in mijn hand en verdeel dit over mijn gezicht. Met vochtige vingers masseer ik dit in op de huid en spoel alles met koud water af. Daarna dep ik mijn huid lichtjes droog.

STAP 2

Heerlijk slapen zal zeker lukken met dit lavendelbloemenwater. Verrijkt met lavendel voor verzachting van de huid. De bloemen worden met stoom gedistilleerd en produceren deze kalmerende olie. Perfect voor bij het avondritueel.

Ik vind het lavendel bloemenwater heerlijk om over heel mijn gezicht, hals en decolté te sprayen. Je kan het zelfs op je haren aanbrengen. Het bloemenwater kan je verkrijgen in sprayvorm en een hervulbare fles.

STAP 3

Wolfberry Eye Cream™ breng ik vanwege de voedende oliën liefst in de avond aan. Deze oogcréme vermindert een opgeblazen uiterlijk en vermindert wallen onder de ogen  verstrakken. Wolfberry Eye Cream is samengesteld uit olie die zorgvuldig is geëxtraheerd uit het zaad van de Ningxia gojibes. Gojibesolie, dat van nature rijk is aan vitamine E en lynolzuur, heeft een ongebruikelijke samenstelling die haar ideaal maakt om de huid te voeden en te hydrateren. Aziatische vrouwen waarderen de olie zeer vanwege de regenererende eigenschappen en het vermogen de verouderende huid te beschermen en de huid een gezonde teint te geven.

Oogcréme gebruik je heel zuinig. Je brengt een heel kleine beetje oogcréme in stipjes aan op het bot rond je ogen en dan klop je zachtjes met je vingers de créme in de huid totdat de créme is opgenomen .

STAP 4

Young Living is met de allereerste Nature’s Ultra Smart Spectrum CBD-producten op de markt gekomen vervaardigd met zuivere, krachtige CBD en etherische oliën. De CBD Beauty Boost is het perfecte product om van luxe te genieten. Deze verzachtende combinatie van CBD, rozenolie, tamanu-olie en druivenpitolie helpt bij het behouden van een gelijke teint en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Slechts een druppeltje per dag van deze Smart Spectrum-melange helpt de huid te hydrateren en een jeugdige uitstraling te ondersteunen. Nature’s Ultra CBD Beauty Boost is ideaal voor alle huidtypes.

Heerlijk om s’avonds dit luxe serum aan te brengen dat s’nachts goed kan inwerken op de huid.

Sinds ik de producten van Young Living gebruik, voelt mijn huid heerlijk zacht aan, geeft het een mooie, natuurlijke gloed en heb ik weinig tot geen last meer van ontstekingen aan de huid.

 

Liefs,

Christel

2 Reacties

 1. Joyce Stl

  Prachtige Blog die producten zal ik ook nog wel op tijd en stond bestellen.❤

  Antwoord
  • Christel van Loon

   Dankjewel Joyce dat je de blog gelezen hebt en mooi vindt !

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *