Over Christel

Maak kennis met lifecoach Christel van Loon

Jij en jij alleen, bent uiteindelijk verantwoordelijk voor wie je wordt en hoe gelukkig je bent.

– Rachel Hollis –

Mijn naam is Christel van Loon

Ik ben een alleenstaande mama van twee fantastische, volwassen jongens. Daarnaast ben ik een enorme grote dierenvriend, drink graag een kopje thee, hou van lezen en wandel graag in de natuur.

Ik neem je eventjes mee door mijn tijdlijn zodat je kan begrijpen hoe sommige momenten in mijn leven een duidelijke impact hebben gehad en mij gevormd hebben tot de vrouw die ik nu vandaag de dag ben.

Ik ben de oudste van drie zussen in totaal en op mijn 7de gingen mijn ouders uiteen maar helaas werden de zussen ook uiteen gehaald. Mijn jongste zusje bleef bij mijn mama en ik ging met mijn andere zusje bij papa wonen. Deze gebeurtenis heeft een enorme impact op mijn verdere leven gehad alsook op mijn relaties en de relatie met mijzelf.

Toen ik 22 jaar oud was, was ik net getrouwd toen ik mijn papa ben verloren. Hij stierf op de jonge leeftijd van 57 jaar. Vlak erna ben ik met mijn partner een health & wellnesszaak begonnen die we toch in 16 jaar tot een succes hebben opgebouwd in het hartje van de Kempen.

Mijn jongens waren 3 en 6 jaar oud, toen mijn partner en ik uit elkaar gingen. Van succesvolle, zelfstandige ondernemer en mama naar plots een alleenstaande mama met twee kleine kindjes zonder werk. Ik ben toen ook verhuisd van de Kempen naar Limburg.

Op mijn 18de kocht ik het boek ‘ Je kunt je leven helen ‘ van Louise Hay. Op mijn 40ste echter, vlak na mijn scheiding, las ik pas dit boek voor het eerst. Een nieuwe wereld van persoonlijke ontwikkeling ging voor mij open en ik heb mij op heel veel gebieden bijgeschoold. Van diëtiste naar schoonheidsspecialiste, kleuradvies, relatiecoach, financieel coach, loopbaanbegeleiding en ongetwijfeld vergeet ik er nog een aantal. Echter relaties, werk en een burn-out waren de rode draad in mijn leven.

Ik ben gaan voelen wie ik nu eigenlijk echt was . Het ontbrak mij aan veel zelfliefde. Ik was altijd maar gericht op de buitenwereld. Nu werd het eens tijd om aan mezelf te denken.

In 2017 heb ik het certificaat voor Heal your life teacher/workshopleader en lifecoach behaald. Ik heb toen enorm veel geleerd en ervaren zowel op persoonlijk vlak als professioneel vlak en ben toen mijn eigen coachingpraktijk ‘ Leef met lef ‘ opgestart. 

De afgelopen twee jaar ben ik van richting veranderd en heb ik mij volledig op mijn passie van aromatherapie gestort. De menopauzefase diende zich aan en dat bracht een aantal ongemakjes met zich mee. Ik was op zoek naar een alternatieve en ondersteunde methode en mijn passie in essentiële oliën kwam terug naar boven.

Vandaag de dag wil ik deze twee passies met elkaar verbinden want ze kunnen elkaar op een prachtige manier ondersteunen.

Ik hou ervan om naar mensen te luisteren maar ook om ze te inspireren, te motiveren en ze wat inzichten te mogen meegeven.

Het is mijn wens dat mensen terug de weg naar zichzelf vinden, naar hun binnenkant, hun ware potentieel ontdekken en hun plekje in de wereld innemen. Ieder op zijn eigen, unieke manier.

Wanneer je mijn verhaal gelezen hebt, ontdek je mijn rode draad van liefde, zelfliefde en doorzetten en dat is wat ik jou vooral wil meegeven. Geef nooit, maar dan ook nooit op in het leven. Hoe moeilijk het ook soms is, ook dat gaat voorbij ! Je hebt altijd de keuze om van je uitdagingen te leren.

Hou van jezelf zoals je bent! Jij bent goed genoeg zoals je bent. Je bent het waard. Je mag er zijn met al je imperfecties. Zoals jou zijn er geen twee. Jij bent uniek!

Liefs,

Christel