Is samenwerken met Young Living iets voor jou ?

Gepubliceerd op

03/20/2023

Geschreven door

Christel van Loon

Ben jij ook zot van wellnessproducten en een gezonde levensstijl ? Misschien is dan samenwerken met Young Living wel iets voor jou ?

 

Brandpartner van Young Living

Young Living is een internationaal bedrijf in essentiële oliën en producten. Dit bedrijf is opgericht door Gary en Mary Young in 1993 en is wereldleider in essentiële oliën. Ondertussen worden dagelijks essentiële oliën en producten over de hele wereld verzonden. De producten vind je niet standaard in de winkel, apotheek of supermarkt. Young Living werkt met brandpartners en netwerkmarketing en geeft mensen de gelegenheid om een business op te bouwen van thuis uit. Voor iedereen is dit mogelijk, ook voor jou! Zelf kocht ik mijn allereerste flesje essentiële olie in het najaar van 2019 en een half jaar later ben ik begonnen als Brand Partner met heel veel plezier en succes en dat gun ik jou ook!

Hoe start je hier nu mee ?

Wel, laat ik je meenemen in mijn verhaal. Ik had op facebook een bericht geplaats dat ik méér wou afspreken met gelijkgestemden mensen en zo kwam het dat ik in contact kwam met Winnie. We hadden bij mij thuis afgesproken en voordat we het beseften, hadden we een leuk gesprek bij een tasje thee. Ik vertelde haar ook dat ik zo’n last had van opvliegers en dat ik waarschijnlijk in de menopauzefase zat. Spontaan vroeg Winnie of ik al een bepaald olietje had geprobeerd van Young Living. Ik was nieuwsgierig en wou het wel eens uittesten. Winnie maakte een account voor mij bij Young Living en een paar dagen later ontving ik het flesje. Ik werd nieuwsgierig en ging op de site kijken wat voor een bedrijf eigenlijk Young Living was en wat ze allemaal te bieden hadden. En zo begon ik mijn eerste, persoonlijke bestellingen te doen. In januari 2020 ging mijn jongste zoon opgaan voor zijn rijexamen. Hij was daar behoorlijk zenuwachtig voor en vroeg ik daar iets voor had. Ik heb toen een diffuser voor hem gekocht zodat hij deze op zijn slaapkamer kon zetten en de flesjes lavender en stress away. Daarnaast maakte ik met deze olietjes ook een aromaroller zodat hij gedurende de dag ook kon genieten van de kalmerende effecten van de aromaroller. Toen hij examen moest afleggen met de auto, moest ik naast hem zitten. Eerlijk, ik heb mijn zoon nog nooit zo rustig en beheerst gezien en uiteraard was hij ook vanaf de eerste keer geslaagd. Zouden de essentiële oliën hierbij geholpen hebben ? Vanaf toen begon ik te experimenteren en maakte ik vele aromarollers voor vrienden omdat ik wou weten of het wel degelijk effect had. Ik werd zo enthousiast van de feedback dat ik in april besloot om Brand Partner te worden van Young Living. En dat is voor jou ook weggelegd!

Jezelf zijn en wees enthousiast

Zo simpel is het maar het is de waarheid. Als jij ergens met een vriendin iets gaat eten in een gezellig restaurantje en het heeft je zo lekker gesmaakt, dan vertel je toch spontaan verder aan vrienden en familie dat je in dat restaurantje lekker gegeten hebt, toch ? Zo gaat het dus ook met de essentiële oliën en producten van Young Living. Ik raad je altijd aan om eerst zelf de olietjes en de producten te gebruiken zodat je uit persoonlijke ervaring kan vertellen. Als jij enthousiast hierover gaat vertellen tegen anderen mensen zowel offline als op social media, dan heb je grote kans dat andere nieuwsgierig worden en dit ook willen aankopen. Wanneer iemand dan via jou de producten van Young Living aankoopt, word jij daarvoor beloond via commisies en bonussen die Young Living jou betaalt. Je krijgt dan niet alleen uitbetaald over die ene eerste aankoop, maar je krijgt vanaf dan over alles wat die persoon aankoopt gedurende de rest van haar leven, een beloning van Young Living. Is dat niet fantastisch ?

Jij wordt een sponser

Wanneer jij een account aanmaakt op Young Living onder jouw naam, word jij een sponser. Dat betekent dat jij die nieuwe persoon gaat helpen wegwijs maken in de wereld van essentiële oliën en producten. Je geeft ze advies en helpt hen bij de eventuele vragen die ze hebben.Dat wil niet zeggen dat jij eerst een expert moet zijn op gebied van aromatherapie. Wanneer jij het niet weet, kun je het opzoeken in het virtuele kantoor van Young Living of je kan het aan je eigen sponser vragen. Wat je wel nodig hebt, is de bereidheid en de goesting om te leren zodat je mensen kan inspireren met een gezonde en gelukkige levensstijl. Ikzelf ben nu ondertussen een drietal jaar bezig en het is mijn passie geworden om mensen te helpen in deze mooie wellnesswereld met fantastische en unieke producten.

Hoeveel uren werk ik dan ?

Dat is het mooie van netwerkmarketing. Jij beslist zelf hoeveel uurtjes je hieraan wil besteden. Misschien wil je je hoofdbaan behouden maar gewoon een extra zakcentje verdienen of wil je eerder fifty/fifty werken en ook wat meer thuis zijn ? Ikzelf heb een part-time job van 18 uurtjes en daarnaast werk ik vanuit thuis als lifecoach en als brandpartner van Young Living. Die vrijheid is mij enorm veel waard. Je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen en je kunt alles doen op het tempo dat jij fijn vindt. Wil je ‘ all in ‘ gaan, hard werken en snel groeien met je business ? Super, dat kan! Maar als jij hier en daar wat wil vertellen en delen over de producten en maar een paar uurtjes per maand aan Young Living wil besteden, dan is dat ook helemaal prima. Deze business geeft je de tools en de community om extra geld te verdienen met iets wat je leuk vindt en waar je achter staat maar je moet er uiteraard wel iets voor doen. Het is belangrijk dat je zelf enthousiast over de producten bent, het deelt met anderen zodat zij ook verliefd worden op de producten. Je moet er dus wel actie voor ondernemen. Wees daarnaast nieuwsgierig en bereid om nieuwe dingen bij te leren die jou gaan helpen om een oliebusiness op te bouwen.

Hoe verdien je hier nu geld mee ?

Young Living is een netwerkmarketingbedrijf waardoor jouw commisies oplopen naarmate jouw organisatie groeit. Praktisch betekent dit dat je geld gaat verdienen wanneer andere mensen onder jou de producten van Young Living gaan aankopen.

  1. Wanneer iemand een account onder jou aanmaakt en ze kopen direct een ‘ Premium starterskit ‘ dan verdien jij al meteen 50 dollar Start bonus en 25 dollar Kit bonus. Dat is dus 75 dollar ( ongeveer 70 euro ) per kit.
  2. Daarnaast krijg je ook nog bonus en/of commissie over alles wat die persoon de rest van hun leven bij Young Living gaan aankopen via hun eigen account, dat aan jouw account is gekoppeld.
  3. Stel dat deze persoon die bij jou is ingeschreven ook enthousiast geraakt en mensen inschrijft onder haar account, dan krijg jij ook nog een percentage over deze omzet.
  4. Vervolgens gaat jouw organisatie groeien en schrijven méér en meer mensen zich onder jou in. Hierdoor kan je bepaalde rangen gaan behalen en daar zijn daar weer extra bonussen bij te verdienen.

Young Living betaalt jou dus voor het delen van je enthousiasme en voor het informeren van anderen.

Hoeveel kan je hiermee verdienen ?

Young Living heeft een fantastisch, mooi compensatieplan. Op bovenstaande foto zie je het gemiddelde jaarinkomen van de verschillende rangen. Om een voorbeeldje te geven, ikzelf en mijn organisatie hebben op 1 jaar tijd de rang van ‘Silver’ behaald en mijn maandelijks inkomen ligt rond de 1000-1200 euro. Dat is toch een mooi extra part-time inkomen. Elke maand rond de 15de krijg je netjes je commissie van Young Living op jouw rekening gestort. Dus vraag jezelf eens af wat voor jou belangrijk zou zijn ? Misschien is een extra zakcentje van 500 euro per maand al mooi meegenomen als toevoeging bij je maandelijks inkomen ? Wie weet wil jij wel 1000 euro of 10 000 euro verdienen ? Ik laat je graag de mogelijkheden zien maar wil er wel opwijzen dat je er voor moet werken. Voor niets gaat de zon niet op. Echter is dit een zeer leuke manier van werken.

Hoeveel moet ik investeren in deze nieuwe business ?

Als je een business opstart of een winkel, vraagt dat meestal om grote investeringen. En dat is het mooie bij netwerkmarketing. Het enige wat je mag gaan doen, is een account aanmaken bij Young Living onder een Brand Partner.

  • Je hebt geen ruimte nodig om de producten voor te stellen en een voorraad aan te leggen. Jij geeft advies over de producten en Young Living stuurt de producten zelf naar de klanten.
  • Je hoeft dus zelf geen pakketten te verzenden.
  • Je hebt geen personeel nodig.

Je wordt eerst zelf je beste klant zodat je de producten leert kennen en dit deel je met enthousiasme aan anderen. Je staat er niet alleen voor want je hebt een heel supportteam voor je klaar staan die jou hierin verder helpen.

En wat nu ?

Dat laat ik volledig aan jou over. Wat je wel kan doen, is mijn gratis e-book aanvragen waarin staat hoe je met de Premium Starterskit van start kan gaan. Via deze link kan je het aanvragen: https://christelvanloon.be/freebie/ Ben je nieuwsgierig en wil je graag een ‘ Premium starterskit ‘ bestellen, neem dan gerust contact met me op. https://christelvanloon.be/contact/  Je bent ook altijd van harte welkom op bij mij in Hasselt langst te komen, zodanig dat je persoonlijk kennis kan maken met de essentiële oliën en producten. Volledig vrijblijvend mag je komen ruiken en testen. Besluit je nu al dat je hiermee van start wil gaan en graag vanuit thuis wat wil opbouwen, dat sta ik voor je klaar en begeleid jou hierin van a tot z met alles wat ik geleerd en ervaren heb.

 

 

Liefs,

Christel

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *