Drink Ningxia Red

n

Categorie

Gepubliceerd op

12/20/2021

Geschreven door

Christel van Loon

We kunnen bijna niet meer naast de reclame kijken rond frisdranken en sportdranken. Maar wist je dat er ook een uniek powerdrankje bestaat dat ideaal is voor het hele gezin ? Ik deel jou graag mijn verhaal met Ningxia Red.

Een tweetal jaren geleden zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik had enorm last van opvliegers, nachtelijk zweten en een onregelmatige cyclus. Dat had als gevolg een zware invloed op mijn energie. Toen ik mijn allereerste wellnessbox bij Young Living bestelde, zat er naast 12 flesjes essentiële oliën en een diffuser, ook 2 staaltjes van 60ml Ningxia in. Er werd aangeraden om deze eerst in de koelkast te leggen. Toen ik het voor de eerste keer dronk, was ik verrast van de smaak. Een licht zure fruitsmaak en lekker. Ik besloot al snel om de uitdaging aan te gaan en dit elke dag te drinken. Na 2 maanden voelde ik letterlijk het verschil, mijn energie was terug van weggeweest. In de zomer veranderde ik het recept van puur drinken. Ik bewaarde de lege flessen van Ningxia en deed daar 60ml Ningxia in, een paar druppeltjes extra essentiële olie van citroen en de rest van de fles vulde ik met water. Zo dronk ik elke dag 2 flessen en was het water drinken opeens veel gemakkelijker. Tot op de dag van vandaag is dit het eerste wat ik elke ochtend klaarmaak.

Wat is Ningxia Red nu eigenlijk ?

Ningxia Red is een drankje bestaande uit Chinese wolfsbessen of goijbessen en is afkomstig uit delen van China, inclusief de Provincie Ningxia. Het is een drankje dat bestaat uit boordevol fruit en essentiële oliën. Het bevat de rode wolfsbessen, blauwe bessen, appelbessen, pruimen,kersen, aronia, granaatappel en pompelmoesextract. Als essentiële oliën zijn hier sinaasappel, citroen, manderijn en yuzu toegevoegd alsook natuurlijke stevia-extract en puur vanille-extract. De basis van deze Ningxia Red drank is de puree en geen sap. Men gebruikt de puree, het sap, de schil, de zaden en de vruchten van de wolfsbessen. Zo behoudt je meer potentieel over aan pulp en sap. De wolfbes bevat namelijk veel vezels en zo blijven deze behouden in het drankje. De gebieden waar de wolfsbessen groeien zijn eerst getest of er pesticiden, zware metalen of andere potentiële verontreiningen aanwezig zijn. Indien de gronden hiervan vrij zijn, worden zij goedgekeurd. Wanneer de wolfsbessen geoogst worden, worden zij gewassen en tot een puree gemaakt. De puree wordt zowel voor als na verzending uit China gecontroleerd. Ook al het fruit groeit volgends de seed to seal procedure van Young Living. Er worden geen pesticiden gebruikt en alles wordt getest om te voldoen aan de hoge normen die Young Living eist. Al het fruit in het Ningxia Red drankje bevatten krachtige bestanddelen, phyto-nutriënten, polyphenolen, vitaminen en mineralen waardoor ze ons lichaam volledig ondersteunen. Ningxia Red is één van de meest anti-oxidanten rijk drankje. Bekijk zeker het volgende filmpje eens: https://www.youtube.com/watch?v=xxSWyTJwzRA&t=112s

Waarom worden er essentiële oliën aan toegevoegd ?

Zoals ik al eerder vermeldde, worden er essentiële oliën aan toegevoegd van sinaasappel, manderijn, citroen en yuzu. Deze essentiële oliën behoren tot de plus-lijn van Young Living en zijn wettelijk goedgekeurd voor inname. Dankzij de toevoeging van essentiële oliën krijgt men een betere opname van alle mineralen en vitaminen in het lichaam. Citroen en sinaasappel bevatten het krachtige anti-oxidant d-limoneen en staan bekend om hun vermogen de normale cellulaire regulatie te helpen onderhouden en ondersteunen. Manderijn heeft een frisse smaak en zorgt voor het behoud van een gezond cholesterolgehalte. Yuzu is toegevoegd vanwege zijn heerlijk aroma, smaak en hoog gehalte aan anti-oxidanten. Dankzij de mix van deze zuivere en krachtige, essentiële oliën ondersteunen zij een normale en goede functie van de cellen, een goede gezondheid en algemeen welzijn, een gezond immuunsysteem, ondersteuning van het gezichtsvermogen, gezonde hersenfunctie en een gezond hart-en vaatstelsel. Daarnaast kan het in combinatie met gezonde voeding en lichaamsbeweging bijdragen aan een gezonde gewichtsbeheersing. Tevens is de Ningxia Red ook Halal en Kosher goedgekeurd.

Zitten er veel suikers in ?

Ningxia Red bevat geen hoge fruitsuikers en bevat het natuurlijke Stevia-extract. Dit is een calorie-vrije zoetsof en de polysacchariden in de wolfsbessen ondersteunen een goede cellulaire communicatie zodat er geen pieken komen in de bloedsuikerspiegel. Ningxia Red is vegetarisch en veganistisch en mag zowel door zwangere, borstvoedende mama’s en zelfs kinderen gedronken worden. Een super alternatief voor kinderen in de plaats van al die zoete en lege frisdranken.

Pimp je drankje tijdens de feestdagen

Een leuke tip voor de feestdagen zodat je de vele voordelen van Ningxia Red kan meenemen. Maak ijsblokjes van Ningxia Red. Giet Ningxia Red in vormpjes en zet in de diepvries. Neem een mooi glas, vul de bodem met Ningxia Red en voeg sprankelend water er aan toe. Werk af met een Ningxia ijsblokje, een schijfje sinaasappel en een blaadje verse munt. Je kan het sprankelend water ook vervangen door champagne. Zo kan je dus een lekker drankje maken voor de volwassenen alsook voor de kinderen met als basis de Ningxia Red.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar Ningxia Red ? Ik bezorg jou graag een staaltje van 60ml Ningxia Red zodat je het eens kan uitproberen.

 

Liefs,

Christel

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Last van hatsjoe op dit moment ? - Christel van Loon - […] Ik ben helemaal fan van het drankje Ningxia Red. Deze zit boordevol vitamines en geeft je een ware boost.…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *